savory pie, starters
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Flam de tonyina, espàrrecs i carxofes / Terrine thon, aspeges et artichaut

Je suis inspirée par la Terrine de thon et j’ai fait ça, une terrine avec du thon, les asperges et des artichauts. Il s’agit d’un sorte de flam très facile et trés léger. Pour acompagner nous ont fait une sauce de tomate aromatice avec thym, c’est tout.

Inspirada per la Terrine de thon he fet això, una terrina amb tonyina, espàrrecs i carxofes. Es tracta d’una mena de flam, molt fàcil i lleuger. Per acompanyer hem fet una salsa de tomàquet aromatitzada amb farigola, és tot.

Inspirada por la Terrine de thon he hecho esto, una terrina con atún, espárragos y alcachofas. Se trata de una especie de flan, muy fácil y ligero. Para acompañar hemos hecho una salsa de tomate aromatizada con tomillo, es todo.

Ingrédients / Ingredients / Ingredientes

  • 300 g de thon egouté / tonyina escorreguda / atún escurrida
  • 25 cl de creme fraiche / crema fresca / crema fresca (crema de leche espesa)
  • 6 oeufs / ous / huevos
  • sel-poivre-persil / sal-pebre-julivert / sal-pimienta-perejil
  • 1 boite d’artichauts / llauna de carxofes / lata de alcachofas
  • 1 boite d’aspeges / llauna d’espàrrecs / lata de espárragos

Préparation

  1. Mélanger les oeufs, la crème, sel, poivre et persil.
  2. Mettre au fonds d’un moule à cake les asperges, ajouter un peu de la mélange (oeufs, crème…).
  3. Mettre les artichauts.
  4. Ajouter un peu de la mélange.
  5. Mettre le thon et ajouter la mélange.
  6. Disposer au four au bain marie, 180º, 50-55 minutes.

Elaboració

  1. Bateu els ous, la crema, la sal, el pebre i el julivert.
  2. Poseu al fons del motlle de cake els espàrrecs i afegiu una mica de la barreja (crema-ous).
  3. Poseu les carxofes i torneu a afegir la barreja.
  4. Finalment aboqueu la tonyina i la resta de la barreja.
  5. Fiqueu al forn al bany maria a 180º, durant 50-55 minuts.

Preparación

  1. Batir los huevos, la crema, la sal, la pimienta y el perejil.
  2. Poner en el fondo de un molde de plumcake los espárragos y añadir un poco de la mezcla (huevos, crema…).
  3. Disponer las alcachofas encima de los espárragos y añadir un poco más de la mezcla.
  4. Finalmente poner el atún y el resto de la mezcla.
  5. Meter en el horno al baño maria a 180º, durante 50-55 minutos.

1 comentari

  1. Té molt bona pinta, suposo que es deu poder menjar fred… és que estic pensant per l’estiu i com que m’agraden tots els ingredients…La setmana que vé provo el peix que amb el show de Sitges no paro a casa.Un petó

    M'agrada

  2. Hola !!! te felicito por tu blogg , gracias por las recetas , se ven fáciles de hacer … Me gusta cocinar , pero le hago el quite para no engordar tanto , me gustan tambien las cosas mas saladas que dulces y ese de hoy es muy a gusto . Saludos desde Chile

    M'agrada

  3. Je suis très contente de connaître ton blog, comme ça ma fille s’entraine à lire l’espagnol avant d’aller à la fac. Une très jolie terrine au thon. BISES IRIS

    M'agrada

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