cake, sweet
Comment 1

Plum Cake de carbassa i poma / Pumpkin and apple fluffy cake


Altre cop una nova versió d’una vella recepta! Aquesta vegada d’un clàssic familiar: el Plum Cake de carbassa i poma.

A new version of an old recipe again! This time about a classic one we love to enjoy in family: the pumpkin and apple fluffy cake.


Ingredients

  • 212 g de puré de carabassa
  • 1 poma
  • 165 g de sucre morè
  • 2 ous
  • 375 g de farina d’espelta
  • 1 tbsp de canyella en pols
  • 50 g de panses americanes
  • 30 g de palets d’ametlla
  • 1 sobre de llevat

Elaboració

  1. Bulliu la carbassa i la poma, tallada en dos.
  2. Barregeu en un recipient, amb el turmix, el puré de carbassa i poma, el sucre i els ous.
  3. Afegiu-hi la farina, la canyella, el llevat i barregeu-ho amb una espàtula.
  4. Introduïu-ho al forn, prèviament escalfat a 180º, durant uns 40 minuts.
  5. Verifiqueu que estigui cuit introduint un ganivet: si surt net estarà llest per treure’l del forn.

 

Plumpkin and apple Plumpcake

Ingredients

  • 212 g of pumpkin puree
  • 1 apple
  • 165 g og brown sugar
  • 2 eggs
  • 375 g buckwheat flour (spelt)
  • 1 tbsp of powder cinnamon
  • 50 g of “american” raisins
  • 30 g of almond fillets
  • 1 packet of yeast 

Preparation

  1. Boil the pumpkin and the apple, cut in two. 
  2. Mix in a bowl, with a blender, the pumpkin puree and the apple, the sugar and the eggs. 
  3. Add the buckwheat flour, the cinnamon, the packet of yeats and mix the mixture with a spatula. 
  4. Introduce it into the oven, preheated to 180 degrees, for about 40 minutes.
  5. Make sure it is cooked sticking a knife: if it is clean, you fluffy cake is done!

 Una recepta molt tardorenca perfecta per prendre amb un café calent o un te verd // Just a perfect recipe for this season of the year to take with a hot coffee or a green tea. 

Advertisements

1 comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s