breakfast, sweet
Feu un comentari

Barretes de civada, plàtan i xocolata / Banana and chocolate oat bars

Barretes energètiques perfectes per esmorzar, per endur-te-les a la feina o un bon esmorzar per als més petits.

Ingredients

  • 3 plàtans
  • 3 tbsp de mantega d’ametlla o de qualsevol altre fruit sec (cacauet, avellana…)
  • 1/4 de mel
  • 1 tbsp d’oli de girasol o de coco
  • 1 tsp de canyella
  • 1/2 tsp de sal
  • 3 tasses de flocs de civada
  • 1 1/4 tasses de nous picades i altres fruits secs o llavors (avellanes torrades o llavors de sèsam negre)
  • 1/4 tasses de piquets de xocolata

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 170º (aire).
  2. Tritureu els plàtans, la mantega d’ametlla, l’oli de girasol, la mel, la canyella i la sal fins aconseguir un barreja homogènia i cremosa.
  3. En un bol gran barregeu la civada, les nous picades i les altres llavors, i els piquets de xocolata.
  4. Afegiu-hi la barreja de plàtan i remeneu-ho tot.
  5. Unteu una safata amb oli i estireu-hi la massa, de manera que quedi uniforme.
  6. Enforneu durant uns 40 minuts, fins que les vores estiguin daurades.
  7. Retireu del forn i deixeu refredar en una reixeta. Un cop fred del tot, talleu les barretes de la mida que preferiu.
 Si voleu la versió original la trobareu aquí.
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s