soup, starters
Feu un comentari

Crema de carbassa / Pumpkin soup

Malgrat se’n troben gairebé tot l’any, la tardor és la millor època per a les carbasses. Es poden consumir en plats dolços i salats.

Ingredients

  • 400 g de carbassa tallada a daus
  • 1 ceba
  • 1 dent d’all
  • 1/2 pebrot verd
  • dues cullerades de tomàquet triturat

 Preparació

  • Sofregir la ceba  i el pebrot verd i quan estigui gairebé cuita afegir la dent d’all picada.
  • Afegir la carbassa i sofregir uns minuts.
  • Afegiu aigua o brou i deixeu coure 20 minuts. Tritureu.

A casa ens agrada posar-hi llavors de carbassa fregides i un bon raig d’oli d’oliva verge.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s