fish, main courses
Feu un comentari

Truita salvatge,amb mantega d’all i julivert, i fonoll / Wild trout with garlic and parsley butter and fennel

Poques vegades hi ha truites salvatges al mercat, la major part de les que es venen són de piscifactoria. Si mai en trobeu, no dubteu a provar-les, són molt més gustoses i la seva carn és molt més fina. Aquesta l’hem fet d’una manera molt senzilla, amb 20 minuts de forn i al plat!

Ingredients

  • 50 g de mantega o margarina a temperatura ambient
  • 2 dents d’all i un manat de julivert
  • Un bocí de fonoll
  • Gotet de vi blanc sec o xerès
  • Gotet d’aigua
  • Sal, pebre, llorer

Elaboració

  1. Piqueu l’all, el julivert i el fonoll.
  2. Barregeu la mantega/margarina amb l’all, julivert i fonoll. Introduïu quinze minuts a la nevera.
  3. Salpebreu la truita per dins i per fora i ompliu-la amb la mantega.
  4. Poseu en una safata i regueu amb el vi i l’aigua. Podeu posar-hi uns tomàquets tallats i una fulla de llorer.

Per als qui no han de vigilar amb el colesterol:
Afegiu uns trossets de cansalada o pernil salat a la mantega i acompanye la truita amb un puré de patata amb greix d’ànec. Resulta una barreja molt encertada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s