sweet, tart
Feu un comentari

Tarta rústica de prunes / Rustic plum tart

 

M’agraden molt aquests tipus de pastissos o tartes o “galettes”, són fàcils i ràpids de fer, no enfarfeguen i admeten tants variants com fruites puguis trobar. Les fem amb farcits diferents, però les que tenen més èxit són la de  prunes i la de  pérsimon.

La pruna més adequada per aquest tipus de tarta és la questche, tenen la carn forta i soporten bé les altes temperatures del forn sense desfer-se’n.

Amb un bon te o un cafè, són una bona opció per al berenar del diumenge.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s