breakfast, Brioches, sweet
Comment 1

Fouaces de Rabelais

Diuen que qui va amb un coix, al final coixeja… Això de fer pa, brioixos i masses diverses enganxa! Per a mostra, un botó. Aquest matí el meu marit ens ha sorprès amb un esmorzar espectacular, fouaces de Rabelais, una mena de brioixos amb cúrcuma, canyella, mel i nous, boníssims. La casa feia una olor a massa dolça estupenda. La recepta la trobareu al blog de Le Petrin, com sempre les seves receptes surten perfectes, és una referència excel·lent sempre.

Les hem menjat amb mantega i melmelada, però crec que d’un dia per l’altre, obertes per la meitat i lleugerament torrades, amb una mica de foie han d’estar de molt i molt bones… Ens n’han quedat dos… demà ho provo.

 

Anuncis

1 comentari

  1. Anónimo says

    Es una lástima que limites tus recetas a los catalano-parlantes. Una lástima.
    Por las fotos debes hacer maravillas.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s