Portugal, Travel
Comments 3

On dinar a Ponte de Lima? / Ou manger a Ponte de Lima?

La setmana passada vam estar a Galícia i Portugal. Un dels dies varem passar per Ponte de Lima. Una petita ciutat del nord del país, molt agradable i acollidora. El centre de la ciutat està ple d’elements arquitectònics de l’herència britànica.

Buscant un lloc per dinar ens varem trobar davant de les portes del Restaurant Sao Joao. És un lloc tipus hostal, amb una oferta que inclou el “plat del dia”, que és com el nostre menú i la carta. El local es senzill però agradable i el personal atent, educat i servicial. Les persones que porten comerços o establiments de cara al públic a Portugal, si més no la part que jo conec que és el Nord, son molt professionals, respectuosos i educats, dóna gust entrar a qualsevol botiga ni que sigui per demanar informació d’un producte, encara que no tinguem idea de comprar-lo. Realment es nota molt la diferència amb el que tenim aquí, si més no a Barcelona, on hi ha molta mala educació i una atenció pèsima de cara al públic.

La pasada semana estuvimos en Galicia y Portugal. Uno de los días pasamos por Ponte de Lima. Una pequeña ciudad del norte del pais muy agradable. El centro de la ciudad está llena de elementos arquitectónicos de herencia británica.

Buscando un sitio para comer nos encontramos delante de la puerta del restaurante Sao Joao. Es un local tipo hostal, con una oferta que incluye tanto el “plato del dia” que vendría a ser nuestro menú, como la carta. El local es sencillo pero agradable y el personal es atento, educado y servicial. Los responsables de comercios o establecimientos de cara al público en Portugal, al menos los que yo conozco del norte del pais, son muy profesionales, respetuosos y educados. Da gusto entrar en cualquier tienda aunque sea para preguntar sobre cualquier producto aunque no tengas la más mínima intención de comprar. La verdad es que se nota mucho la diferencia con lo que tenemos aquí, al menos en Barcelona, donde se gasta muy mala educación y un servicio al público pésimo.

Aquí teniu un detall de la vaixella del restaurant, aquest és també un tret distintiu dels locals portuguesos, tenen molta cura en els detalls pel que fa a vaixella, cuberteria i cristalleria.

Aquí tenéis un detalle de la vajilla del restaurante, este es un elemento característico de los locales portugueses, son muy detallistas en lo que hace referencia a la vajilla, cubertería y cristalería.

Aquest és un dels elements característics de l’herència britànica a la ciutat, les cabines telefòniques, molt similars a les britàniques, sols que de color blanc.

Este es uno de los elementos característicos de la herencia británica en la ciudad, las cabinas telefónicas, muy similares a las británicas, sólo que de color blanco.

Realmente vale la pena una visita a esta zona de Portugal que todavía se mantiene bastante genuina y poco explotada por el turismo.

Anuncis

3 Comments

  1. BonesDavant de les últimes accions d’Albert Rivera (c’s) us proposo que el dia 11 de Setembre en els nostres blogs pengem l’Estelada. Una campanya que he començat sola i que necessita de tots. En el fons són les nostres cases virtuals. Passa’l . Aquí us podeu baixar l’Estelada http://www.marroca.blogspot.comSalut

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s