savory pie, starters
Comments 10

Pastís salat d’espàrrecs i salmó / Tarte aux asperges et au saumon

Ça c’est la cuisine de saison. Ce le temps des asperges, alors il faut faire une tarte aux asperges… Ajourd’hui avec du saumon mais vou pouvez changer pour le thon. C’est très simple et facil.

Això és la cuina de temporada. És el temps dels espàrregs, doncs fem pastís salat d’espàrrecs. Avui amb salmón, però podeu substituir el salmón per tonyina (de llauna). És simple y fàcil.

Esto es cocina de temporada. Es el tiempo de los espárragos, entonces hay que hacer tarta de espárragos… Hoy con salmón, pero podeis substituirlo por atún (de lata). Es simple y fácil.

Ingrédients / Ingredients / Ingredientes

  • 1 bouquet d’asperges / manat d’espàrrecs / manojo de espárragos
  • 100 g de saumon fumé / salmó fumat / salmón ahumado
  • 3 oeuf / ous / huevos
  • 200 ml crème (18% o 35%) / nata per cuinar / nata para cocinar
  • 50 gr de fromage râpé / formatge ratllat / queso rallado
  • sel, poivre / sal, pebre / sal, pimienta
  • 1 pate brise / pasta brisa / pasta brisa

Préparation

  1. Étaler la pate brise dans une moule et metre au four (170º).
  2. Cuire jusqua elle a un petit peu de couleur.
  3. Piller les asperges a la poêle avec un peu d’huile d’olive.
  4. Disposer le saumon coupe en petits morceaux dans la pate brise, disposer les asperges dessus et le fromage râpé.
  5. Fouetter les oeufs et la crème, ajouter sel et poivre et mettre au dessus du fromage.
  6. Aller au four 170º jusqua la tarte a une bonne couleur.

Pour acompagner c’est suffisant une salade.

Elaboració

  1. Estireu la pasta i folreu un motlle.
  2. Piqueu-la amb una forquilla i introduir-la al forn, coure en blanc, fins que agafa una mica de color (170º).
  3. Saltegeu els espàrrecs en una paella amb una mica d’oli d’oliva.
  4. Poseu el salmó tallat en petits trossos en el fons de la tarta, disposeu a sobre els espàrrecs i el formatge ratllat.
  5. Piqueu els ous i la crema, afegiu sal i pebre.
  6. Aboqueu damunt dels espàrrecs i el formatge i fiqueu al forn a 170º fins que la tarta tingui un color dauradet.

Per acompanyar n’hi ha prou amb una amanida.

Preparación

  1. Estirad la pasta y forrad un molde.
  2. Picad con un tenedor la pasta y introduirla en el horno hasta que coja un poco de color (170º).
  3. Saltear los espárragos en una sartén con un poco de aceite de oliva.
  4. Poned el salmón cortado en trocitos en el fondo de la tarta, encima los espárragos y por último el queso.
  5. Batir los huevos y la crema, añadir sal y pimienta y echarlo por encima de los espárragos.
  6. Introducir en el horno 170º hasta que tenga un color doradito.

Para acompañar es suficiente una buena ensalada.

 

Anuncis

10 Comments

  1. bonjour je découvre ton blog grâce à ton petit message sur le mien.je connaissais déjà la tarte aux asperges et aux oeufs durs, mais celle-ci me semble particulièrement bien gonflée et appétissante.à bientôt j’espère.

    M'agrada

  2. asperge saumon : une tres bonne association moi aussi je decouvre ton blog grace a ton petit mot et j’avoue que je ne suis pas déçue

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s